Vi hälsar Cathrine Jansson välkommen!

posted in: Uncategorized | 0

Vi är glada att få välkomna Cathrine Jansson som ny projektledare för Det goda evenemanget. Projektet ska pågå till hösten 2018 och syftar till att stärka evenemangskulturen inom Astrid Lindgrens Hembygd genom att erbjuda rådgivning, inspirationsträffar, erfarenhetsutbyte, skapa nya nätverk och arenor.

”Jag ser fram emot att träffa föreningar och företag som har ett behov av inspiration och rådgivning. Min tidigare bakgrund inom marknadsföring, företagsutveckling och mitt kontaktnät inom kommuner och föreningslivet kommer nog till nytta” säger Cathrine.

Senaste åren har hon jobbat i olika projekt, bland annat inom LRF med landsbygdsturism i Jönköpings län och inom Coompanion med olika matprojekt. Hon bor med familjen på gården Hammar i Eksjö kommun och driver även eget landsbygdsföretag inom turism, skog-/lantbruk. Cathrine är ideellt engagerad i flera föreningar och tillbringar gärna fritiden med friluftsliv och kultur i olika former och även familjens två hästar för både körning och ridning.

”Vi är mycket glada över att Cathrine Jansson börjar hos oss. Hon har en gedigen erfarenhet av projektarbete inom landsbygdsutveckling så vi är övertygande om att hon blir en stor tillgång för oss på Astrid Lindgrens Hembygd” säger verksamhetsledare Johanna Stejdahl.

Cathrine tar över efter Camilla Logarn som valt att gå vidare till en tjänst på hemmaplan.

Cathrine nås på cathrine@alhembygd.se eller 072-236 16 06.