Välkommen Sören!

posted in: Uncategorized | 0

Sören Berggren är nyanställd som ekonom på leaderkontoret efter Therese Sjögren som lämnade sin tjänst 31/5.
Sören presenterar sig här:
– Jag är född och uppvuxen i Tyresö, söder om Stockholm. Utbildade mig till kemiingenjör och arbetade på Glassbolaget och Telefon AB LM Ericsson. Mitt stora intresse för bowling gjorde att jag hamnade på Stockholms Bowlingförbund och sedan 27 år på Svenska Bowlingförbundet, en ideell förening som handhar bowlingsporten i hela Sverige. Där har jag huvudsakligen arbetat med ekonomifrågor och sedan 2010 driver jag också egen redovisningsbyrå. Jag flyttade till familjen i Vimmerby för 5,5 år sedan och har sedan dess pendlat till arbetet i Stockholm. Nu avvecklar jag arbetspendlingen till Stockholm och ser fram emot att arbeta med ekonomin inom Astrid Lindgrens Hembygd.