7/2 Lokal utveckling i praktiken!

posted in: Uncategorized | 0

På grund av sjukdom så blir det ändring i programmet, istället för medverkan av Kairos Future (flyttas till annat datum), så bjuder vi på en ”projektkavalkad” med deltagare från olika projekt och mottagare av leadercheckar-inspiration och nätverkande!

Välkommen till en leaderträff i Kristdala med fokus på lokal utveckling, inspiration, nya kunskaper och nätverkande!

Under kvällen får vi ta del av erfarenheter från Kristdala samhällsförening, som prisats för sitt arbete inom lokal utveckling och vi berättar om nya projekt och möjligheter till leaderstöd på landsbygden!

Datum: Torsdag 7 februari 2019, klockan 18 – ca 20.30.

Plats: Kristdala Livs (matstället i Kristdala vid torget, vägbeskrivning: Vallgatan 2, Kristdala)

Målgrupp: Gamla och nya medlemmar i föreningen Astrid Lindgrens Hembygd, föreningar och företag och ideella krafter som är intresserade av utveckling av sin bygd, destination och hållbar utveckling.

Program:
Kl 18 – Mingel och förtäring, vi bjuder på smörgåstårta.

Kl 18.30 – Annika Gunnarsson, ordförande i Kristdala samhällsförening och engagerad i Hela Sverige Ska Leva Oskarshamn berättar om lokal utveckling i Kristdalabygden och om utnämningen till årets lokala utvecklingsgrupp 2018.

Ca Kl 19.15
– Vi berättar om nya satsningar inom Astrid Lindgrens Hembygd, Odlingsakademien och Allt som sker 2.0, och om hur leadercheckar kan ge nya möjligheter till landsbygdsutveckling för föreningar och företag.

– Projektkavalkad med kort presentation från föreningar och företag som beviljats projektstöd och leadercheckar för olika utvecklingsprojekt.

Kl 20.30 Summering

Deltagandet är kostnadsfritt men för att beräkna antalet personer till förtäring vill vi gärna ha din anmälan senast 27/1 till info@alhembygd.se  (meddela ev specialkost)

Varmt välkommen!
Astrid Lindgrens Hembygd