Inspirationsträff 27/2 i Nässjö

posted in: Uncategorized | 0

Ordnar du skördefest, julmarknad, musikfest, pubkvällar, idrottsevenemang, hembygdsdagar eller bara intresserad av att det händer något där du bor?

Hur skapar vi framgångsrika evenemang? – hur når vi fler ideella krafter, hur kan vi bli bättre på marknadsföring och vad innebär ett ”bra” evenemang?

Välkommen till en inspirationsträff där vi utbyter erfarenheter kring att arrangera evenemang, möjligheter till nya kunskaper, nätverkande och samarbeten med andra arrangörer.

Datum: tisdag 27 februari kl 18.30–21.30. Fika och mingel från klockan 18.

Plats: Gårdsbutiken i Topperyd, Topperyd Sörgård, 571 94 Nässjö, vägbeskrivning på www.topperyd.se
Ur innehållet:

 • Malin Hellsund, aktiv i Nässjö FF, berättar om sina erfarenheter av att arrangera evenemang som insamlingsgala till Cancerfonden och idrottsgala i Nässjö.
 • Inger Lundberg, driver företaget Gårdsbutiken i Topperyd, berättar om hur de jobbar med att skapa evenemang och aktiviteter som skördemarknad, julmarknad, pubkvällar m.m
 • Johan Bråkenhielm, turism- och destinationsutvecklare i Nässjö kommun, beskriver vikten av framgångsrika evenemang i Nässjö.
 • Gruppdiskussioner med utbyte av tips och idéer kring marknadsföring av evenemang, hur får vi fler ideella krafter att ställa upp, hur kan vi jobba med hållbara evenemang, ökad samverkan i evenemangsutveckling.

  Målgrupp:
  Arrangörer av evenemang i föreningar och företag och ideella krafter som är engagerade i utveckling av sin bygd eller destinationen.

  Deltagandet är kostnadsfritt men för att beräkna fika vill vi gärna ha din anmälan senast 25/2 till cathrine@alhembygd.se eller via 072-236 16 06.

  Varmt välkommen! Cathrine Jansson, projektledare Astrid Lindgrens Hembygd för Det goda evenemanget, i samarbete med Nässjö kommun.

  Hela inbjudan finns via länken: https://www.astridlindgrenshembygd.se/dge_aktiviteter/