Inspirationsträff 22/11, Eksjö

posted in: Uncategorized | 0

Ordnar du skördefest, julmarknad, musikfest, pubkvällar, idrottsevenemang, hembygdsdagar eller bara intresserad av att det händer något där du bor?

Hur skapar vi framgångsrika evenemang?

– hur når vi fler ideella krafter, hur kan vi bli bättre på marknadsföring och vad innebär ett ”bra” och hållbart evenemang? Välkommen till en inspirationsträff där vi utbyter erfarenheter kring arrangemang, nya kunskaper och nätverkande. Vi får ta del av bakgrunden till Sjöloppet Swimrun och mat och mingel på restaurang Vaxblekaren!

Fotograf: Emma Jansson

Datum: torsdag 22 november kl 18.30–21.30
Plats: Vaxblekaren Hotell & Konferens, Arendt Byggmästares gata 8, Eksjö, www.vaxblekaregarden.com

Målgrupp: Arrangörer av evenemang och aktiviteter i föreningar, företag, organisationer, turismföretagare, ideella krafter som är engagerade i utveckling av sin bygd eller destination.

Ur innehållet:
• Mat och mingel med tapastallrik och presentation av Vaxblekarens verksamhet av Marcus Johansson/Lars Ugarph
• Sjöloppet Swimrun – Sjöloppet arrangeras 2019 för fjärde året i Eksjö och har på kort tid vuxit till ett populärt motionslopp med hög kvalité. Initiativtagaren Dick Jonzon berättar om hur han arrangerar Sjöloppet, om hållbarhet, samarbete med både företag och föreningar och om att skapa ett evenemang för hela familjen, www.sjoloppet.se
• Leaderstöd ger möjligheter till utveckling på landsbygden, Cathrine Jansson, Astrid Lindgrens Hembygd
• Gruppdiskussioner med utbyte av tips och idéer kring marknadsföring av evenemang, hur får vi fler ideella krafter att ställa upp, hur kan vi jobba med hållbara evenemang, ökad samverkan i evenemangsutveckling.
• Hur utvecklar vi framgångsrika evenemang i hela Eksjö kommun? Näringslivsutvecklare Jennie Heimdal, Eksjö.nu

Deltagandet är kostnadsfritt men för att beräkna antalet matgäster vill vi gärna ha din anmälan senast 20/11 till cathrine@alhembygd.se eller via 072-236 16 06.

Varmt välkommen!
Cathrine Jansson, projektledare för Det goda evenemanget inom Astrid Lindgrens Hembygd,
i samarbete med Eksjö kommun/Eksjö.nu