Inspirationsmöte 29 november – Jämställdhet

posted in: Uncategorized | 0

Söka pengar hos oss på Astrid Lindgrens Hembygd? Har du en grym projektidé? Jämställdhet är ett av måste-villkoren. Lär dig mer på inspirationsmötet!

Dessutom är jämställdhet ett ämne som berör oss alla, och för tillfället extremt aktuellt. Men vad betyder det egentligen? Och hur jobbar man med det?

För att reda ut begreppen och för att förklara hur man jobbar med jämställdhet och jämlikhet på en konkret daglig basis har vi bjudit in Make equals Jêran Rostam, som är en erfaren pedagog, van vid att bryta ned och förklara koncept oavsett tidigare bakgrundskunskaper.

Om Make equal – ”Inspiration och konkreta metoder för jämlikhet – Många vet idag att det är viktigt att jobba med jämlikhet, men få vet hur de ska göra för att lyckas. Som ett stöd i detta arbete har Make Equal utvecklat metoden Jämlikhetseffekten som ger inspiration och handfasta tips. Under detta pass ger Rostam från Make Equal ett smakprov på Jämlikhetseffekten och goda exempel på verksamheter som jobbat framgångsrikt med jämlikhet och inkludering i praktiken.”

Läs gärna mer här: www.makeequal.se

Med hjälp av enkätsystemet Make Equal Analytics kan ni ta tempen på det interna klimatet i er organisation: http://analytics.makeequal.se

 

Plats: Oskarshamns Folkhögskola, Axel Munthes stig 1, Oskarshamns

Tid: 17.30- ca 20.00, 29 november

Anmälan senast 21 november till: info@alhembygd.se