Eksjö stadsfest på nästa medlemsmöte

posted in: Uncategorized | 0

Missa inte vårt nästa medlemsmöte som hålls på Stabygården i Högsby.

Torsdagen 26 oktober kl 18.00 kommer Maria Stejdahl och Fredrik Nizze Nilsson från Fiesta Eksjö och berättar om Eksjö Stadsfest – ett av de största publika evenemangen i vårt område!

Anmäl dig senast 22 oktober till info@alhembygd.se

Vi bjuder på en enklare maträtt.

Välkommen!

Missa inte heller nästa medlemsmöte, den 29e november.
Då får vi besök av Make Equal som ska hjälpa oss reda ut det här med jämställdhet!

”Inspiration och konkreta metoder för jämlikhet – Många vet idag att det är viktigt att jobba med jämlikhet, men få vet hur de ska göra för att lyckas. Som ett stöd i detta arbete har Make Equal utvecklat metoden Jämlikhetseffekten som ger inspiration och handfasta tips. Under detta pass ge en utbildare från Make Equal ett smakprov på Jämlikhetseffekten och goda exempel på verksamheter som jobbat framgångsrikt med jämlikhet och inkludering i praktiken.

Läs gärna mer här: www.makeequal.se
Med hjälp av enkätsystemet Make Equal Analytics kan ni ta tempen på det interna klimatet i er organisation: analytics.makeequal.se

Plats: Exakt lokal ej bestämd, Oskarshamns kommun
Tid: 17.30-20.00