Årsmöte på Filmbyn, 20/4

posted in: Uncategorized | 0

Kallelse till medlemmar i föreningen Astrid Lindgrens Hembygd samt övriga intressenter:

Välkomna på årsmöte för föreningen Astrid Lindgrens Hembygd!

Datum: onsdag 20 april 2022, kl 18 – 20 (ca)

Plats: Filmbyn Småland, Mariannelund (vägbeskrivning https://filmbyn.se/besoksinformation/hitta-hit-2/
(vi uppmuntrar gärna till samåkning/kollektivtrafik)

Vi bjuder på mat &mingel kl 17-18 (föranmälan till info@alhembygd.se senast 18/4, meddela även eventuella matpreferenser) .

Årsmötet är öppet för alla intressenter men för att vara röstberättigad behöver vi registrera dig som medlem.

Välkommen som medlem i föreningen Astrid Lindgrens Hembygd genom att betala in medlemsavgift för 2022, avgiften är 50 kr/år och betalas in på bankgiro 279-7629 eller via swish 123 085 87 38. Ange namn och mailadress vid inbetalningen, tack.

Program:

Vi bjuder på mat och mingel mellan kl 17-18, föranmälan till info@alhembygd.se senast 18/4. Meddela ev specialkost.
Mötet börjar med en presentation av Filmbyn Småland av verksamhetsledare Ingela Nilsson Nachtweij.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Dagordning (pdf): Dagordning årsmöte 20 april 2022_Astrid Lindgrens Hembygd

Stadgar (pdf): Stadgar för föreningen Astrid Lindgrens Hembygd, reviderade 2022

Årsredovisning och revisionsberättelse finns tillgängliga under mötet samt tillgängligt i förväg på leaderkontoret.

– Nominering av ordförande och övriga ledamöter vara inlämnade till valberedningen senast 4 veckor innan årsmötet, valberedningen nås genom Stefan Elm (sammankallande), stefan.elm@treelm.se, 070-335 59 13
– Årsmötet är öppet för alla intressenter men för att vara röstberättigad behöver vi registrera dig som medlem i föreningen Astrid Lindgrens Hembygd. Medlemsavgiften är 50 kr/år och betalas in på bankgiro 279–7629 eller via swish 123 085 87 38. Ange namn och mailadress vid inbetalningen, tack.

Varmt välkomna!
Styrelsen (LAG) för Astrid Lindgrens Hembygd