Årsmöte 24/4 i Eksjö

posted in: Uncategorized | 0

Kallelse till medlemmar i föreningen Astrid Lindgrens Hembygd samt övriga intressenter:

Välkomna på årsmöte för föreningen Astrid Lindgrens Hembygd!

Datum: onsdag 24 april, kl 18.30 – 21 (ca)

Plats: Eksjö museum, Österlånggatan 31, Eksjö.

Program:

Mötet börjar med en visning och presentation av Eksjö museum och projektet Kvarteret K som drivs av Eksjö kommun, projektledare Rolf Danielsson, museichef Pia Löfgren.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Dagordning för årsmötet (pdf): dagordning årsmöte 24 april 2019

Vi bjuder på fika/lättare förtäring. Anmälan till info@alhembygd.se (meddela ev specialkost)

Enligt föreningsstadgarna ska nominering av ordförande och övriga ledamöter vara inlämnade till valberedningen senast 4 veckor innan årsmötet, valberedningen nås genom Lena Dahl 070-9670110.

Stadgar för föreningen Astrid Lindgrens Hembygd (pdf): Antagna stadgar för föreningen Astrid Lindgrens hembygd medlemsmöten 2016

Varmt välkomna!

Bild: Eksjö museum (bilden lånad av Eksjö kommun)