Hur nyttjar vi vår digitala närvaro?

Datum: 1 april 2019
Tid: 17.30
Plats: Rock City, Hultsfred

Sebastian Bergström jobbar med strategi för webb och internet på Hultsfreds kommun. Han kommer ge oss tips och idéer på hur vi kan få ut ännu mer av vår digitala närvaro. Den här kvällen är för dig och din personal som jobbar med att möta kunder. Oavsett om du jobbar på hotell, i butik, på café eller museum så vill man ge kunden bästa servicen. Kom och få inspiration till hur storytelling kan hjälpa dig nå det målet! Få kunden dit du vill.

Detta är en intensivkurs i storytelling. Du får lära dig varför du bör använda storytelling. Berättelsen har många användningsområden och är ett fantastiskt verktyg när du vill kommunicera och övertyga. Helt enkelt nå rakt in i hjärtat. Föreläsningen och workshopen ger dig verktygen och inspirationen till att framföra en egen fängslande berättelse utan manus eller tekniska hjälpmedel. Ida Junker, som ska ta oss med på denna resa har jobbat med berättande sedan 1998. Ida kan konsten med storytelling!

Välkomna!

Anmälan senast den 28 mars till Hultsfreds Turistinformation, turism@hultsfred.se

Hela inbjudan finns som pdf: Inbjudan1april_2019_4 storytelling Hultsfred

Aktiviteten är en del av projektet Vandring på god väg, projektägare Hultsfreds kommun, som fått leaderstöd av Astrid Lindgrens Hembygd.