Leadercheck: Ekoladies AB

Ekoladies AB har beviljats en leadercheck inom paraplyprojekt Entreprenörskap för delaktiviteten: Utveckla Activ Mineral.

Företaget Ekoladies AB säljer hästfoder, Activ Mineral, i första hand via e-handel. Syfte med delaktiviteten är att genomföra en marknadsföringskampanj på instagram med hjälp av företaget Beatly, experter på influencer marketing. Uppdraget är en uppföljning av en tidigare test då företaget provade använda sig av influencers i liten skala för att marknadsföra sina produkter. Denna test visade stor potential för att fortsätta marknadsföra Activ Mineral via sociala medier och marknadsföring via influencers som lyfter fram produkten och bygger varumärket. Parallellt med denna kampanj vill Ekoladies förbättra webbshopen och lära sig hur mer om internetmarknadsföring och om influencer marketing. Att öka trafiken in på hemsidan, är avgörande för företagets tillväxt och försäljning.

 

Mål

Målet är att ha genomfört marknadsföringskampanjen för produkten Activ Mineral och utvärdera en marknadsföringsmetod som många företag använder sig av på ett mycket framgångsrikt sätt. Företagarna vill också själva lära sig mer om marknadsföringsinsatsen. Dessa satsningar ska leda till att företaget utvecklas, stärker sitt varumärke, ger möjligheter till fler arbetstillfällen och blir mer lönsamt.

Leadercheck: Ekoladies AB

Projektperiod
2018-12-05 – 2019-10-01
Status
Avslutat
Diarienummer
2018-880
Temaområden
Paraplyprojekt Entreprenörskap
Geografiskt område
Oskarshamns kommun
Projektägare
Ekoladies AB