Leadercheck: Bardic Design

Bardic Design har beviljats en leadercheck inom paraplyprojekt Entreprenörskap för delaktiviteten: Paddelupplevelse på meteoritsjön Hummeln.

Bardic Design kommer att samarbeta med ytterligare två företagare: Burbus AB och Niinas hälsa & affärsutveckling kring en helt ny verksamhet – East Coast Adventure – som ska verka för att skapa naturupplevelser för turister som besöker natursköna Kristdalabygden. East Coast Adventure kommer att erbjuda paketerade paddelupplevelser kring den unika meteoritsjön Hummeln. Inom delaktiviteten avser företaget att utveckla en paddelupplevelse och att planera och genomföra en gratis ”provpaddling” för att sedan kunna utvärdera och få feedback från olika målgrupper.

 

Mål

Målet med delaktiviteten är att skapa en affärsplan, grafisk profil, logotyp, hemsida, marknadsföring i sociala medier, handlingsplan, guidningsmaterial, instruktioner och avtal, provpaddling för olika målgrupper, filmklipp för marknadsföring i sociala medier. Syftet är att utveckla bygdens besöksnäring där East Coast Adventure vill paketera, marknadsföra och synliggöra meteoritsjön Hummeln och öka Kristdalabygdens attraktivitet genom att paketera unika och genuina upplevelser som skapar minnen för livet.

Leadercheck: Bardic Design

Projektperiod
2019-04-22 – 2019-09-30
Status
Pågående
Diarienummer
2018-880
Temaområden
Paraplyprojekt Entreprenörskap
Geografiskt område
Oskarshamns kommun
Projektägare
Bardic Design