Nässjö idrottsgala 17/3 2018

Evenemanget ”Idrottsgala i Nässjö” i arrangemang av Nässjö FF, har beviljats medfinansiering via projektet Allt som sker.

Arrangörens beskrivning av evenemanget:

Idrottsgala i Nässjö, 17/3 2018

”Vi har tänkt att arrangera en Idrottsgala för alla olika idrottsföreningar i Nässjö kommun den 17/3 2018. Vi tycker att det att är dags att hylla Nässjös fantastiska idrottare och en chans för föreningar att få lite inblick varandras verksamheter för att skapa förståelse och samsyn kring vad idrotten kan bidra med. Vi har bjudit in olika idrottsföreningar till en festlig eftermiddag för alla ungdomar och för en galakväll för vuxna. Varje förening har också fått i uppgift att nominera personer i olika kategorier som exempelvis, årets ledare, årets eldsjäl, årets kvinnliga respektive manliga idrottare, årets supporter osv. Vi har delat upp galan i 2 delar. På dagen kommer alla ungdomar som nominerats få chansen att vinna ett pris. Vi kommer att ha olika event som lämpar sig för ungdomar. På kvällen kommer senioridrotten att hyllas på samma sätt. NFF söker medfinansiering till ungdomssatsningen på Idrottsgalan som arrangeras dagtid. Denna del är ej entrébelagd och vem som helst av kommunens ungdomar är välkommen att vara med. Vi har konferencier, liveband och många olika aktiviteter under dagen. Vi har en jury som ska utse vilka vinnarna i respektive kategori är. Juryn består av bland annat av kommunalrådet Anci Magnusson.”

Styrgruppen för projektet Allt som sker, Astrid Lindgrens Hembygd, har beviljat Nässjö FF medfinansiering för evenemanget. Nyttan tillfaller många och arrangören har beskrivit i sin ansökan hur evenemanget ska genomsyras av hållbarhet, jämställdhet, ungas delaktighet och mångfald och uppfyller därmed kriterierna för benämningen ”Det goda evenemanget”. Läs mer på vår hemsida astridlindgrenshembygd.se/evenemang/

Nässjö idrottsgala 17/3 2018

2018-03-17 – 2018-03-17