Leadercheck: Nostalgihuset Antikt & Retro

Nostalgihuset Antik&Retro beviljats en leadercheck inom paraplyprojekt Entreprenörskap 2.0 för delaktiviteten: Utveckla webbutik till Nostalgihuset Antikt & Retro

Nostalgihuset vill erbjuda butikens produkter i en egen webbutik för att nå ut till en större kundkrets. Prjektägarens beskrivning: ”Jag vill med tips och råd inspirera kunder att handla antikviteter och retroprodukter av hög kvalitet och bidra till cirkulär konsumtion dvs. saker att älska en gång till. Produkter som säljs i webbutiken av mindre volym kommer att skickas med paket medan större möbler hämtas på plats i den faktiska butiken i Kristdala. Syftet är att utveckla Nostalgihuset Antikt & Retros verksamhet med ökad omsättning i företaget, nå fler och nya kunder samt bidra till ökad hållbarhet genom cirkulär konsumtion.”

Mål

Målet med projektet är att skapa en komplett e-handelsplattform där jag själv kan publicera och sälja antikviteter och retroprodukter i butiken samt ha en färdig process från kundens beställning till betalning och paketleverans till kunden. Webbutiken ska även generera en högre omsättning för butiken.

Leadercheck: Nostalgihuset Antikt & Retro

Projektperiod
2020-03-04 – 2020-06-30
Status
Pågående
Diarienummer
2019–3761
Temaområden
Paraplyprojekt Entreprenörskap 2.0
Geografiskt område
Oskarshamns kommun
Projektägare
Nostalgihuset Antikt & Retro