Leadercheck: Hjortens SK

Idrottsföreningen Hjortens SK i Virserum har beviljats en leadercheck inom paraplyprojekt Attraktiv landsbygd för delaktiviteten: Utveckling av hemsida.

Idrottsföreningen Hjortens SK har historiskt sysslat med orientering och utförsåkning i skidbacken Dackestupet. Föreningen vill lyfta fram idéer och verksamheter såsom längdåkning, cykling både landsväg och mountainbike och alltmer lyfta fram olika säsongsaktiviteter på en ny hemsida och via en fysisk informationstavla vid anläggningen. Föreningen har även planer på att utveckla ställplatser för husbil/husvagn och därmed bidra till utveckling av besöksnäringen i hela Hultsfreds kommun. Hemsidan ska kunna hantera betalningsrutiner och inpasseringskoder för den kommande uthyrningen.

Syfte med delaktiviteten är att öka möjligheterna för besöksnäringen och locka fler besökare till Virserum och Hultsfreds kommun. Successivt kan detta bidra till utveckling av föreningen och området, ökade intäkter och fler arbetstillfällen. På sikt stärks även möjligheten för andra företag att växa.

Projektets mål är att med en ny hemsida locka nyfikna till anläggningen Dackestupet och på så vis öka besökarantalet och därigenom öka intäkter så att anläggningen utvecklas.

Leadercheck: Hjortens SK

2020-05-14 – 2020-11-30