Fame, kompetensutveckling

Projektet är ett delprojekt.

Denna koreograf vi ska anlita lär ut hur man koreograferar, hur man dansar och hur man lär ut dans. Hon är mentor för två unga danslärare som vill och behöver lära sig mer för att sedan kunna lära ut mer till andra. Hon är mentor i 4 koreografier och hjälper dem med 2 koreografier som hon gör färdigt. Hon kommer under hösten och våren lägga ner 80 timmar på detta. Fame är en musikal men klassas även som en dansföreställning och då kärvs det att vi ökar kunnande och höjer kompetensen hos deltagare och ledare. Vi har lyckats att få rättigheter från London.

Resultat

Måluppfyllelsen ligger helt i linje med det förväntade målet och kanske lite bättre. Kvaliteten på dansnumren har ökats. Alla tar det på allvar och förstår sin roll sammanhanget. Några av deltagarna hade aldrig dansat förut och nu har de stått på scenen inför fulla hus och uttryckt sig genom dans och rörelse.

Mål

Mål: att höja kompetensen hos medverkande i musikalen Fame. Fler ungdomar kommer i rörelse och får en meningsfylld fritid tillsammans.

Fame, kompetensutveckling

Projektperiod
2013-10-18 – 2014-03-14
Status
Avslutat
Diarienummer
L01-205/96
Temaområden
Småskalig företags- och näringslivsutveckling
Geografiskt område
Eksjö
Projektägare
Teatertolvan