Bondens Torg, Kristdaladagen

Projektet är ett delprojekt.

Genom samarbete ska man testa att 2012 genomföra Bondens Torg och Kristdaladagen i skogen samtidigt som Skog och Miljö har sin temadag Skogsdag.
År 2011 hade man kopplat Kristdaladagen ihop med Bondens Torg. Detta var ett lyckat koncept med tanke på fokus på en utflykt för hela familjen. Bakliggande tanken är att gynna bygdens kommers och handel genom att attrahera folk som bor i och utanför Kristdalabygden och visa upp vår fina ort. Arrangemanget var då på Torget i Kristdala Centrum.

Resultat
Evenemanget har sett till att hela bygden var involverad, alla föreningar, skolor etc. har hjälpt till att göra detta till en succé.

Många besökare utanför Kristdala har upptäckt vårt samhälle.

Vi har slagit ett slag för lokala produkter och hantverk

Vi har visat att det finns mycket roligt att hitta på landsbygden.

Visa upp Kristdalabygden och slå ett slag för närproducerat. Även visa att man kan åstadkomma mycket genom samarbete på landsbygden. Målet är att få 6000 besökare och att engagera föreningar, skola och näringsliv i Kristdala.

Bondens Torg, Kristdaladagen

2012-08-06 – 2012-10-30