Hjälplänkar

Olika projektstöd

Tyvärr kan vi inte ta emot några ansökningar eller intresseanmälningar förrän mars 2016

När Astrid Lindgrens Hembygd fått in din intresseanmälan görs en bedömning om projektet är ett Leaderprojekt, och vilken typ av projektstöd som passar din idé. Astrid Lindgrens Hembygd har idag 2 olika projektstöd: Leaderprojekt och utvecklingscheckar.

Kontoret skickar ut de ansökningahandlingar som ni behöver och hjälper till att fylla i dem vid behov.

Om vi gör bedömningen att er ansökan istället hör hemma i någon annan del av landsbygdsprogrammet eller inom någon annan strukturfond så kommer vi meddela er det och tipsa om hur ni kan gå vidare på annat håll.

27 Juni 2017

Utveckla Lövhult- vårt senaste prioriterade projekt!

Vid föreningens senaste styrelsemöte prioriterades projektet utveckla Lövhult.

18 April 2017

Årsmöte - handlingar!

Klicka på "Läs hela nyheten" för att se dagordningen för årsmötet samt handlingar.

3 April 2017

ÅRSMÖTE

Välkommen på Astrid Lindgrens Hembygds årsmöte.
När? 25 april, kl 18.00-20.00
Var? Värne Allianskyrka.

Anmäl dig gärna på info@alhembygd.se senast den 20 april!

27 Mars 2017

2 nya projekt prioriterade!

Hultsfreds kommuns projekt "Vandring på god väg" och Djursdala samhällsförenings projekt "Brukardriven digital utveckling på landsbygden för hälsa, välfärd och attraktivitet – förstudie" blev vid senaste styrelsemötet, den 22 mars, beviljade medel.

Alltsomsker.nu