Hjälplänkar

Loggor

Sidan är under omarbetning

Här kan du ladda hem våra olika loggor och grafik som du ska använda när du marknadsför ditt projekt.

Observera att du måste ha med alla tre loggorna: Astrid Lindgrens Hembygd, EU och Leader.
Fråga oss gärna om något är oklar!

Tryck

Om du vill använda loggorna för tryck behövs ett program som Adobe Illustrator eller liknande.

För skärm och utskrift

Om du vill använda loggorna till Word eller PowerPoint. Högerklicka och välj "Spara mål som".

Våra logotyper

Klicka på logotyperna för att ladda hem dem.

Stående
Liggande
90 Grader

EU logotyper

Du som ska informera om eller publicera något inom landsbygdsprogrammet måste visa att publiceringen finansieras helt eller delvis med pengar från den Europeiska jordbruksfonden.

Ska du trycka information?

Du som ska publicera exempelvis ett nyhetsbrev eller en broschyr ska trycka EU-flaggan och en upplysande text på första sidan eller på omslaget. Du måste också informera om vem som ger ut publikationen.

Har du en webbplats?

Om du publicerar information på en webbplats eller i en databas ska EU-flaggan och texten placeras på en huvudsida för stödet eller verksamheten. Den ska även kompletteras med en länk till EU-kommissionens webbplats för jordbruk och landsbygdsutveckling.

Leader

Om din information finansieras genom Leader ska du också ha med Leader-logotypen på informationsmaterialet eller på din webbsida.

Nedladdningsbara logotyper

Den här EU-flaggan och texten ska du använda om du har fått stöd från landsbygdsprogrammet för att publicera information på en webbplats. Du kan också använda denna flaggan i till exempel en annons eller kursinbjudan. Här är länkar till EU-flaggan med texten "Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden".

För skärm och utskrift (Svartvit)

Den här EU-flaggan ska du använda om du har fått stöd från landsbygdsprogrammet för att publicera nyhetsbrev, broschyrer och motsvarande. Här är länkar till EU-flaggan med texten "Detta material har delvis finansierats med EU-medel"

Delvis finansiering

Leader

Du som får stöd via Leader ska tillsammans med EU-flaggan även använda logotypen för Leader bredvid. Leader-logotypen hittar du här.

27 Juni 2017

Utveckla Lövhult- vårt senaste prioriterade projekt!

Vid föreningens senaste styrelsemöte prioriterades projektet utveckla Lövhult.

18 April 2017

Årsmöte - handlingar!

Klicka på "Läs hela nyheten" för att se dagordningen för årsmötet samt handlingar.

3 April 2017

ÅRSMÖTE

Välkommen på Astrid Lindgrens Hembygds årsmöte.
När? 25 april, kl 18.00-20.00
Var? Värne Allianskyrka.

Anmäl dig gärna på info@alhembygd.se senast den 20 april!

27 Mars 2017

2 nya projekt prioriterade!

Hultsfreds kommuns projekt "Vandring på god väg" och Djursdala samhällsförenings projekt "Brukardriven digital utveckling på landsbygden för hälsa, välfärd och attraktivitet – förstudie" blev vid senaste styrelsemötet, den 22 mars, beviljade medel.

Alltsomsker.nu