Hjälplänkar

Ansök i dialog

Tyvärr kan vi inte ta emot några ansökningar eller intresseanmälningar förrän mars 2016
Sidan är under omarbetning

När vi fått in er intresseanmälan så gör vi en bedömning, där vi tittar på om projektet är av Leadertyp och om det passar in i områdets utvecklingsstrategi. Vi bedömer även om ni söker leaderprojekt eller utvecklingscheck. Efter detta skickar vi ut kompletta ansökningshandlingar till er.
Ansökningshandlingarna finns även här på hemsidan.

Ansöka om stöd till Leaderprojekt

När projekthandläggaren läst igenom intresseanmälan återkommer han till er med de frågetecken som uppkommit och rekommendationer. Ansökningshandlingarna består av en detaljerad projektplan och budget som vi tar fram i dialog.

Ansöka om Utvecklingscheck

På samma sätt som i Leaderprojekten så kommer projekthandläggaren att kontakta er med de frågor som finns, och förslag. Söker ni om en utvecklingscheck så är ansökningsförfarandet förenklat och beslutstiden förkortad. Beslutet fattas på kontoret, och det finns även möjligheter att få stöd när det sedan är dags att redovisa projektet.

Beslutsprocessen

När du sedan skrivit en ansökan med projektplan och budget, bereds projektet av en grupp från styrelsen. Därefter tas beslut i föreningens styrelse innan projektet skickas till Jordbruksverket

27 Juni 2017

Utveckla Lövhult- vårt senaste prioriterade projekt!

Vid föreningens senaste styrelsemöte prioriterades projektet utveckla Lövhult.

18 April 2017

Årsmöte - handlingar!

Klicka på "Läs hela nyheten" för att se dagordningen för årsmötet samt handlingar.

3 April 2017

ÅRSMÖTE

Välkommen på Astrid Lindgrens Hembygds årsmöte.
När? 25 april, kl 18.00-20.00
Var? Värne Allianskyrka.

Anmäl dig gärna på info@alhembygd.se senast den 20 april!

27 Mars 2017

2 nya projekt prioriterade!

Hultsfreds kommuns projekt "Vandring på god väg" och Djursdala samhällsförenings projekt "Brukardriven digital utveckling på landsbygden för hälsa, välfärd och attraktivitet – förstudie" blev vid senaste styrelsemötet, den 22 mars, beviljade medel.

Alltsomsker.nu