Projektverkstad 17 mars

posted in: Uncategorized | 1

Projektverkstad: Enklare att söka pengar!

Har Du en verksamhet/förening/företag som behöver kapital för att utveckla en idé?

Välkommen till ett möte med Astrid Lindgrens Hembygd där Du får information, inspiration och praktisk support. Under dagen kommer vi även genomföra en projektkavalkad där du får lyssna till presentation av andra utvecklingsprojekt.

När: Lördagen den 17/3 2018, kl. 10.00

Var: Vimmerby IF:s klubblokal vid Skobes Bil AB, Maskingatan 5 A, Vimmerby

Vi bjuder på förmiddagsfika och enklare lunch.
Välkommen med din anmälan senast 25/2 till info@alhembygd.se

Program:

10.00 – Välkommen, mingel samt förmiddagskaffe.

10.15 – Projektkavalkad. Projektledarna för ett flertal av våra redan beviljade projekt kommer och berättar om sina projekt.

11.30 (ca) – Information från Astrid Lindgrens hembygd

12.00 (ca) – Lunch. Vi bjuder på den. Ange i anmälan om ni har någon särskild kost.

13.00 – Projektverkstaden börjar. Vi kommer finnas på plats och hjälpa till när ni skriver ansökan in i SJVs system. Ni behöver ha med egen dator, e-legitimation samt ha fullmakt klar.

15.00 (ca) – Slut.

One Response

1. Hej
    Anmäler Veine Sjöö och Karl-Johan Höckerdal som deltagare från Krokshultsbygdens byalag den 17: mars.