Inspirationsträff 20/3 i Kristdala

posted in: Uncategorized | 0

Ordnar du skördefest, julmarknad, musikfest, pubkvällar, idrottsevenemang, hembygdsdagar eller bara intresserad av att det händer något där du bor?

Hur skapar vi framgångsrika evenemang?

– hur når vi fler ideella krafter, hur kan vi bli bättre på marknadsföring och vad innebär ett ”bra” evenemang?

Välkommen till en inspirationsträff där vi utbyter erfarenheter kring att arrangera evenemang, möjligheter till nya kunskaper, nätverkande och samarbeten med andra arrangörer.

Datum: tisdag 20 mars kl 18.30–21.30. Fika och mingel från klockan 18.

Plats: IOGT-NTO-lokalen, Nyhemsgatan 3 i Kristdala (vägbeskrivning: www.kristdala.se/naringslivinfo.php?id=29)

Ur innehållet:

• ”Hur marknadsför vi vårt evenemang?” Marika Karlstad, informatör (Jailbreak Oskarshamn, Attraktiva Oskarshamn, festivalen Latitud m.m) ger sina bästa tips på marknadsföring i både traditionella och sociala medier.
  • ”Så här skapar vi aktiviteter i bygden – musikkvällar, marknad, skördefester, hälsomässa!” Annicka Gunnarsson, IT-konsult, egenföretagare, aktiv i föreningslivet i Kristdala och Hela Sverige ska leva m.m.
  • Gruppdiskussioner med utbyte av tips och idéer kring marknadsföring av evenemang, hur får vi fler ideella krafter att ställa upp, hur kan vi jobba med hållbara evenemang, ökad samverkan i evenemangsutveckling.
  • Johan Sjöstrand, informatör på Attraktiva Oskarshamn AB, beskriver vikten av framgångsrika evenemang i hela Oskarshamns kommun.

Målgrupp: Arrangörer av evenemang i föreningar och företag och ideella krafter som är engagerade i utveckling av sin bygd eller destinationen.

Deltagandet är kostnadsfritt men för att beräkna fika vill vi gärna ha din anmälan senast 18/3 till cathrine@alhembygd.se eller via 072-236 16 06.

Varmt välkommen!
Cathrine Jansson, projektledare Astrid Lindgrens Hembygd, i samarbete med Attraktiva Oskarshamn AB/Oskarshamns kommun

Hela inbjudan som PDF-fil och övriga aktiviteter i projektet hittar du här: http://www.astridlindgrenshembygd.se/dge_aktiviteter/