Hjälplänkar

23 Februari 2015

Projektkavalkad på bion

Lördag den 28 februari kl.10 bjuder Astrid Lindgrens Hembygd in till en projektkavalkad på Mariannelunds anrika biograf. Dagen blir något av en snabbrepris från den gångna perioden, men också en trailer för framtidens landsbygdsutveckling.

10 December 2014

En liten bok om oss

"En liten bok om Astrid Lindgrens Hembygd och leadermetoden". Så heter den folder som kom från tryckeriet häromdagen. Skriften summerar delar av det utvecklingsarbete som föreningen gjort genom åren och beskriver också hur vi jobbar.

8 December 2014

Strategin postas till Jordbruksverket

Processen har pågått drygt ett år. Nu är Astrid Lindgrens Hembygds nya strategi klar och skickas till Jordbruksverket för bedömning. I april vet vi om föreningen blir utvald att arbeta med lokalt ledd utveckling.

27 Augusti 2014

Lokala utvecklingsplaner i Hultsfreds kommun

Som en del i leaderprojektet Utvecklingsplaner i Hultsfreds kommun arrangeras under under hösten fyra seminarier. Förutom tjänstemän från Hultsfreds kommun deltar externa föreläsare från Hela Sverige ska leva. Här finns hela programmet.

Blogg, Verksamhetsledare Christina Thorstensson
Alltsomsker.nu