Hjälplänkar

22 April 2015

Prioriterad utvecklingsstrategi

I går fick Astrid Lindgrens Hembygd det glädjande beskedet att föreningen får nya pengar att fördela till projekt som uvecklar landsbygden i området Eksjö, Hultsfred, Högsby, Nässjö, Oskarshamn och Vimmerby.

10 April 2015

Inspiration om hälsa och entreprenörskap i skogen

Spänningen är olidlig. Inom de närmsta veckorna väntar Astrid Lindgrens Hembygd besked om hur Jordbruksverkets urvalskommitté valt att prioritera föreningens utvecklingsplan för 2015-2020. För att uppdatera och inspirera bjuder Astrid Lindgrens Hembygd in alla intresserade till två temakvällar under april.

23 Februari 2015

Projektkavalkad på bion

Lördag den 28 februari kl.10 bjuder Astrid Lindgrens Hembygd in till en projektkavalkad på Mariannelunds anrika biograf. Dagen blir något av en snabbrepris från den gångna perioden, men också en trailer för framtidens landsbygdsutveckling.

10 December 2014

En liten bok om oss

"En liten bok om Astrid Lindgrens Hembygd och leadermetoden". Så heter den folder som kom från tryckeriet häromdagen. Skriften summerar delar av det utvecklingsarbete som föreningen gjort genom åren och beskriver också hur vi jobbar.

Blogg, Verksamhetsledare Christina Thorstensson
Brevethemifrån.se
Stadsfesten är igång
28 Augusti 2015