Hjälplänkar

16 Mars 2016

Nu är vi i gång. På redigt.

Helgens kickoff blev som väntat ett riktigt startskott för lokalt ledd utveckling i Astrid Lindgrens Hembygd. 135 personer från områdets sex kommuner kom till Rock City i Hultsfred och fick både information och inspiration. Dessutom fick de träffa varandra! Redan under eftermiddagen föddes nya projektidéer.

10 Mars 2016

Över 130 anmälda till kickoff!

Det finns ett stort intresse för landsbygdsutveckling i området. Det visar deltagarlistan till vår kickoff. Över 130 personer från hela det geografiska området kommer till Rock City i Hultsfred för att bli inspirerade och för att få veta mer om vilka sökmöjligheter som finns i den nya programperioden.

9 Mars 2016

Årsmöte 21 april

Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd bjuder in till årsmöte den 21 april. Plats: Campus, Hultsfred. Vi börjar kvällen med lite enklare förtäring kl 18:00. Årsmötet startar kl 19:00. Vi kommer också under kvällen ge en kortare presentation om den nya strategin och vilka möjligheter som ges i nya programperioden.

1 Mars 2016

Ny verksamhetsledare på plats!

Den här veckan välkomnar vi vår nya verksamhetsledare Johanna Stejdahl. Tillsammans med Therese Sjögren kommer hon att vara föreningens ansikte utåt och ha kontakten med dem som vill söka stöd i området. "Vi har en fantastisk kompetens på konotoret" säger ordförande Peter Högberg.