Hjälplänkar

4 Februari 2016

Kick off 12 mars

Den 12 mars sparkar vi i gång verksamheten på riktigt! Då bjuder vi in potentiella sökande och intresserade från hela området till en heldag i Hultsfred med inspiration, information, mat och musik. Vi berättar mer om strategin och vilka möjligheter Astrid Lindgrens Hembygd kan erbjuda genom lokalt ledd utveckling. Håll utkik efter inbjudan! Anmälan till carina@bokstavligt.nu

28 Januari 2016

Klart för start

Väntan är äntligen över! Från och med i dag kan föreningar, företag och myndigheter i kommunerna Nässjö, Eksjö, Vimmerby, Hultsfred, Högsby samt del av Oskarshamns kommun söka stöd för lokalt ledd utveckling.

22 Januari 2016

Nu är det nära!

Har du en projektidé och är bosatt i någon av kommunerna Nässjö, Eksjö, Vimmerby, Hultsfred, Högsby eller västra delen av Oskarshamns kommun? Grattis! Nu kan du snart söka projektmedel från Astrid Lindgrens Hembygd.

11 Januari 2016

Efterlängtat beslut

I dag kom det efterlängtade brevet från Jordbruksverket. Astrid Lindgrens Hembygd har nu fått det slutgiltiga beslutet och föreningen är därmed godkänd att arbeta med lokalt ledd utveckling genom leadermetoden under programperioden 2016-2020.

Alltsomsker.nu