Hjälplänkar

2 nya projekt prioriterade!

Hultsfreds kommuns projekt "Vandring på god väg" och Djursdala samhällsförenings projekt "Brukardriven digital utveckling på landsbygden för hälsa, välfärd och attraktivitet – förstudie" blev vid senaste styrelsemötet, den 22 mars, beviljade medel.

Hultsfreds kommun vill genom sitt projekt undersöka möjligheterna för utvecklandet av vandringsleder i området, för att höja attraktiviteten och tillgängligheten av naturen.

Djursdala samhällsförening ska, tillsammans med forskare från Hälsohögskolan i Jönköping, undersöka möjligheterna och kartlägga behov av utvecklandet av brukardrivna digitala tjänster och digitala lösningar som främjar befolkningens hälsa och välfärd och bidrar till en attraktivare landsbygd.

Astrid Lindgrens styrelse, tillika LAG, anser att båda projekten bidrar väl till uppfyllandet av föreningens utvecklingsstrategi. I bifogat pressmeddelande går det att läsa mer om projekten:

PRESSMEDDELANDE 2017-03-27.pdf

27 Juni 2017

Utveckla Lövhult- vårt senaste prioriterade projekt!

Vid föreningens senaste styrelsemöte prioriterades projektet utveckla Lövhult.

18 April 2017

Årsmöte - handlingar!

Klicka på "Läs hela nyheten" för att se dagordningen för årsmötet samt handlingar.

3 April 2017

ÅRSMÖTE

Välkommen på Astrid Lindgrens Hembygds årsmöte.
När? 25 april, kl 18.00-20.00
Var? Värne Allianskyrka.

Anmäl dig gärna på info@alhembygd.se senast den 20 april!

27 Mars 2017

2 nya projekt prioriterade!

Alltsomsker.nu