Hjälplänkar

Ny rapport

Just nu kämpar Sveriges leaderföreningar med att skriva en strategi inför den kommande perioden 2014-2020. För att hjälpa dem på traven släpper nu samarbetsprojektet "Leader Lär för omställning till hållbarhet" en rapport som sammanfattar lärdommarna som gjorts under de två senaste åren - just om hur Leader kan användas för att stötta omställning till hållbarhet.

6 December 2016

Möte om bioenergi och kraftvärmeanläggningen Volters möjligheter!

Efter medlemsmötet på Emåmejeriet i oktober har vi fått veta att en del projektidéer föddes under kvällen. Det vill vi fånga upp! Välkommen den 11 januari 2017 till en djupare diskussion kring möjligheten att skapa hållbara och lokalt självförsörjande kraftvärmesystem.

6 December 2016

Nya projekt som prioriterats av Astrid Lindgrens Hembygd!

Vimmerby IFs projekt "Mötesplats Ceos" beviljas projektstöd för en förstudie, där föreningen vill projektera och undersöka möjligheterna att bygga en egen mötesplats vid Ceosvallen i Vimmerby. Dessutom prioriteras projekten "Det goda evenemanget" och "Allt som sker" som båda drivs av LAG.

24 November 2016

Medlemsmöte i Olsbergs arena

Onsdagen den 30 november kl 18:00 bjuder Astrid Lindgrens Hembygd in till medlemsmöte i Olsbergs arena, Eksjö. Gamla och nya medlemmar hälsas välkomna!

28 Oktober 2016

Boka in 30 november i kalendern!

Astrid Lindgrens hembygds nästa medlemsmöte äger rum i Eksjö den 30 november kl 18:00-20:30. Temat för kvällen blir "folkhälsa". Mer info kommer.

Alltsomsker.nu