Hjälplänkar

Ny rapport

Just nu kämpar Sveriges leaderföreningar med att skriva en strategi inför den kommande perioden 2014-2020. För att hjälpa dem på traven släpper nu samarbetsprojektet "Leader Lär för omställning till hållbarhet" en rapport som sammanfattar lärdommarna som gjorts under de två senaste åren - just om hur Leader kan användas för att stötta omställning till hållbarhet.

18 April 2017

Årsmöte - handlingar!

Klicka på "Läs hela nyheten" för att se dagordningen för årsmötet samt handlingar.

3 April 2017

ÅRSMÖTE

Välkommen på Astrid Lindgrens Hembygds årsmöte.
När? 25 april, kl 18.00-20.00
Var? Värne Allianskyrka.

Anmäl dig gärna på info@alhembygd.se senast den 20 april!

27 Mars 2017

2 nya projekt prioriterade!

Hultsfreds kommuns projekt "Vandring på god väg" och Djursdala samhällsförenings projekt "Brukardriven digital utveckling på landsbygden för hälsa, välfärd och attraktivitet – förstudie" blev vid senaste styrelsemötet, den 22 mars, beviljade medel.

21 Februari 2017

Årsmöte – 25 april!

Boka kvällen den 25 april! Då bjuder föreningen Astrid Lindgrens Hembygd in till årsmöte. Vi återkommer för mer information kring plats och tid.

Alltsomsker.nu