Hjälplänkar

Ny rapport

Just nu kämpar Sveriges leaderföreningar med att skriva en strategi inför den kommande perioden 2014-2020. För att hjälpa dem på traven släpper nu samarbetsprojektet "Leader Lär för omställning till hållbarhet" en rapport som sammanfattar lärdommarna som gjorts under de två senaste åren - just om hur Leader kan användas för att stötta omställning till hållbarhet.

1 Juli 2016

Semestertider!

Från 1 juli t.o.m. 15 augusti kommer kontoret bara delvis vara bemannat. Mellan den 25 juli och 8 augusti är kontoret helt stängt för semester. Vi ber er ha överseende med om vi inte kan svara omgående! Astrid Lindgrens Hembygd önskar er alla en underbar sommar!

23 Juni 2016

Värne och Näs är först ut som prioriterade projekt!

Astrid Lindgrens styrelse har nu tagit de första projektbesluten i den första beslutsomgången för denna programperiod. Det är två spännande projekt som prioriteras.

30 Maj 2016

Nya ledamöter i styrelsen

Föreningens årsmöte valde in två nya ledamöter in i LAG/styrelsen: Örjan Lundqvist, Vimmerby och Bengtlennart Larson, Nässjö. Den 31 maj, har den nya styrelsen sitt första sammanträde.

3 Maj 2016

Nyhetsbrev 1 2016

Här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev.

Alltsomsker.nu
Våffelcafé