Hjälplänkar

Ny rapport

Just nu kämpar Sveriges leaderföreningar med att skriva en strategi inför den kommande perioden 2014-2020. För att hjälpa dem på traven släpper nu samarbetsprojektet "Leader Lär för omställning till hållbarhet" en rapport som sammanfattar lärdommarna som gjorts under de två senaste åren - just om hur Leader kan användas för att stötta omställning till hållbarhet.

21 Februari 2017

Årsmöte – 25 april!

Boka kvällen den 25 april! Då bjuder föreningen Astrid Lindgrens Hembygd in till årsmöte. Vi återkommer för mer information kring plats och tid.

21 Februari 2017

Camilla Logarn är vår nya projektledare!

Astrid Lindgrens Hembygd välkomnar Camilla Logarn som vår nya projektledare för ’Det goda evenemanget’.

15 December 2016

Vill du bli en i vårt team?

Nu söker vi en projektledare 50-75%! Astrid Lindgrens Hembygd kommer under 18 månader att driva ett projekt med målet att stärka evenemangskulturen i kommunerna Nässjö, Eksjö, Vimmerby, Hultsfred, Högsby och Oskarshamn.

15 December 2016

Det "leader" mot jul!

Styrelsen & personalen på Astrid Lindgrens hembygd vill passa på och önska er alla en riktigt GOD JUL! Läs mer i nyhetsbrev december!

Alltsomsker.nu