Hjälplänkar

Ny rapport

Just nu kämpar Sveriges leaderföreningar med att skriva en strategi inför den kommande perioden 2014-2020. För att hjälpa dem på traven släpper nu samarbetsprojektet "Leader Lär för omställning till hållbarhet" en rapport som sammanfattar lärdommarna som gjorts under de två senaste åren - just om hur Leader kan användas för att stötta omställning till hållbarhet.

3 Maj 2016

Nyhetsbrev 1 2016

Här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev.

16 Mars 2016

Nu är vi i gång. På redigt.

Helgens kickoff blev som väntat ett riktigt startskott för lokalt ledd utveckling i Astrid Lindgrens Hembygd. 135 personer från områdets sex kommuner kom till Rock City i Hultsfred och fick både information och inspiration. Dessutom fick de träffa varandra! Redan under eftermiddagen föddes nya projektidéer.

10 Mars 2016

Över 130 anmälda till kickoff!

Det finns ett stort intresse för landsbygdsutveckling i området. Det visar deltagarlistan till vår kickoff. Över 130 personer från hela det geografiska området kommer till Rock City i Hultsfred för att bli inspirerade och för att få veta mer om vilka sökmöjligheter som finns i den nya programperioden.

9 Mars 2016

Årsmöte 21 april

Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd bjuder in till årsmöte den 21 april. Plats: Campus, Hultsfred. Vi börjar kvällen med lite enklare förtäring kl 18:00. Årsmötet startar kl 19:00. Vi kommer också under kvällen ge en kortare presentation om den nya strategin och vilka möjligheter som ges i nya programperioden.