Hjälplänkar

Projektledare sökes till Bondens Torg

Projektledare på deltid under 2012 sökes till matprojektet Bondens Torg. Tjänsten är på cirka 50 procent.

Du ska vidareutveckla konceptet Bondens Torg -  ett ambulerande marknadskoncept för lokal mat och hantverk av hög kvalitet. Målsättningen är att skapa en ekonomisk självbärande förening för verksamheten.

Vi söker dig som har kunskap och nätverkskontakter inom våra kommuner (Eksjö, Vimmerby, Hultsfred och Oskarshamn) och inom lokal mat. Du har förmågan att kombinera visionärt arbete med praktiskt genomförande och administration av projektet.

För mer information www.bondenstorg.se eller www.astridlindgrenshembygd.se

För upplysningar ring vår verksamhetsledare
Christina Torstensson 0492-188 97.

Ansökan per mejl senast den 10 februari info@astridlindgrenshembygd.se

Platsannonsen som pdf
Pressmeddelande Satsning på projektet Bondens Torg

Foto: Emma Jansson, www.emmajansson.se

21 Februari 2017

Årsmöte – 25 april!

Boka kvällen den 25 april! Då bjuder föreningen Astrid Lindgrens Hembygd in till årsmöte. Vi återkommer för mer information kring plats och tid.

21 Februari 2017

Camilla Logarn är vår nya projektledare!

Astrid Lindgrens Hembygd välkomnar Camilla Logarn som vår nya projektledare för ’Det goda evenemanget’.

15 December 2016

Vill du bli en i vårt team?

Nu söker vi en projektledare 50-75%! Astrid Lindgrens Hembygd kommer under 18 månader att driva ett projekt med målet att stärka evenemangskulturen i kommunerna Nässjö, Eksjö, Vimmerby, Hultsfred, Högsby och Oskarshamn.

15 December 2016

Det "leader" mot jul!

Styrelsen & personalen på Astrid Lindgrens hembygd vill passa på och önska er alla en riktigt GOD JUL! Läs mer i nyhetsbrev december!