Hjälplänkar

Projektledare sökes till Bondens Torg

Projektledare på deltid under 2012 sökes till matprojektet Bondens Torg. Tjänsten är på cirka 50 procent.

Du ska vidareutveckla konceptet Bondens Torg -  ett ambulerande marknadskoncept för lokal mat och hantverk av hög kvalitet. Målsättningen är att skapa en ekonomisk självbärande förening för verksamheten.

Vi söker dig som har kunskap och nätverkskontakter inom våra kommuner (Eksjö, Vimmerby, Hultsfred och Oskarshamn) och inom lokal mat. Du har förmågan att kombinera visionärt arbete med praktiskt genomförande och administration av projektet.

För mer information www.bondenstorg.se eller www.astridlindgrenshembygd.se

För upplysningar ring vår verksamhetsledare
Christina Torstensson 0492-188 97.

Ansökan per mejl senast den 10 februari info@astridlindgrenshembygd.se

Platsannonsen som pdf
Pressmeddelande Satsning på projektet Bondens Torg

Foto: Emma Jansson, www.emmajansson.se

10 April 2015

Inspiration om hälsa och entreprenörskap i skogen

Spänningen är olidlig. Inom de närmsta veckorna väntar Astrid Lindgrens Hembygd besked om hur Jordbruksverkets urvalskommitté valt att prioritera föreningens utvecklingsplan för 2015-2020. För att uppdatera och inspirera bjuder Astrid Lindgrens Hembygd in alla intresserade till två temakvällar under april.

23 Februari 2015

Projektkavalkad på bion

Lördag den 28 februari kl.10 bjuder Astrid Lindgrens Hembygd in till en projektkavalkad på Mariannelunds anrika biograf. Dagen blir något av en snabbrepris från den gångna perioden, men också en trailer för framtidens landsbygdsutveckling.

10 December 2014

En liten bok om oss

"En liten bok om Astrid Lindgrens Hembygd och leadermetoden". Så heter den folder som kom från tryckeriet häromdagen. Skriften summerar delar av det utvecklingsarbete som föreningen gjort genom åren och beskriver också hur vi jobbar.

8 December 2014

Strategin postas till Jordbruksverket

Processen har pågått drygt ett år. Nu är Astrid Lindgrens Hembygds nya strategi klar och skickas till Jordbruksverket för bedömning. I april vet vi om föreningen blir utvald att arbeta med lokalt ledd utveckling.

Blogg, Verksamhetsledare Christina Thorstensson
Alltsomsker.nu