Hjälplänkar

Projektledare sökes till Bondens Torg

Projektledare på deltid under 2012 sökes till matprojektet Bondens Torg. Tjänsten är på cirka 50 procent.

Du ska vidareutveckla konceptet Bondens Torg -  ett ambulerande marknadskoncept för lokal mat och hantverk av hög kvalitet. Målsättningen är att skapa en ekonomisk självbärande förening för verksamheten.

Vi söker dig som har kunskap och nätverkskontakter inom våra kommuner (Eksjö, Vimmerby, Hultsfred och Oskarshamn) och inom lokal mat. Du har förmågan att kombinera visionärt arbete med praktiskt genomförande och administration av projektet.

För mer information www.bondenstorg.se eller www.astridlindgrenshembygd.se

För upplysningar ring vår verksamhetsledare
Christina Torstensson 0492-188 97.

Ansökan per mejl senast den 10 februari info@astridlindgrenshembygd.se

Platsannonsen som pdf
Pressmeddelande Satsning på projektet Bondens Torg

Foto: Emma Jansson, www.emmajansson.se

6 December 2016

Möte om bioenergi och kraftvärmeanläggningen Volters möjligheter!

Efter medlemsmötet på Emåmejeriet i oktober har vi fått veta att en del projektidéer föddes under kvällen. Det vill vi fånga upp! Välkommen den 11 januari 2017 till en djupare diskussion kring möjligheten att skapa hållbara och lokalt självförsörjande kraftvärmesystem.

6 December 2016

Nya projekt som prioriterats av Astrid Lindgrens Hembygd!

Vimmerby IFs projekt "Mötesplats Ceos" beviljas projektstöd för en förstudie, där föreningen vill projektera och undersöka möjligheterna att bygga en egen mötesplats vid Ceosvallen i Vimmerby. Dessutom prioriteras projekten "Det goda evenemanget" och "Allt som sker" som båda drivs av LAG.

24 November 2016

Medlemsmöte i Olsbergs arena

Onsdagen den 30 november kl 18:00 bjuder Astrid Lindgrens Hembygd in till medlemsmöte i Olsbergs arena, Eksjö. Gamla och nya medlemmar hälsas välkomna!

28 Oktober 2016

Boka in 30 november i kalendern!

Astrid Lindgrens hembygds nästa medlemsmöte äger rum i Eksjö den 30 november kl 18:00-20:30. Temat för kvällen blir "folkhälsa". Mer info kommer.

Alltsomsker.nu