Hjälplänkar

Projektledare sökes till Bondens Torg

Projektledare på deltid under 2012 sökes till matprojektet Bondens Torg. Tjänsten är på cirka 50 procent.

Du ska vidareutveckla konceptet Bondens Torg -  ett ambulerande marknadskoncept för lokal mat och hantverk av hög kvalitet. Målsättningen är att skapa en ekonomisk självbärande förening för verksamheten.

Vi söker dig som har kunskap och nätverkskontakter inom våra kommuner (Eksjö, Vimmerby, Hultsfred och Oskarshamn) och inom lokal mat. Du har förmågan att kombinera visionärt arbete med praktiskt genomförande och administration av projektet.

För mer information www.bondenstorg.se eller www.astridlindgrenshembygd.se

För upplysningar ring vår verksamhetsledare
Christina Torstensson 0492-188 97.

Ansökan per mejl senast den 10 februari info@astridlindgrenshembygd.se

Platsannonsen som pdf
Pressmeddelande Satsning på projektet Bondens Torg

Foto: Emma Jansson, www.emmajansson.se

24 Augusti 2016

Nu flyttar vi kontoret! Badhusgatan 3 i Vimmerby blir nya adressen!

Vimmerby folkhögskola växer och har därmed fått ett ökat behov av sina lokaler. Astrid Lindgrens hembygd har i samband med detta kikat på olika alternativ, för att hitta nya och lämpliga lokaler till verksamheten. Nu har vi hittat något som vi tror kan passa väldigt bra, dessutom hamnar vi något mer centralt i Vimmerby.

23 Juni 2016

Värne och Näs är först ut som prioriterade projekt!

Astrid Lindgrens styrelse har nu tagit de första projektbesluten i den första beslutsomgången för denna programperiod. Det är två spännande projekt som prioriteras.

30 Maj 2016

Nya ledamöter i styrelsen

Föreningens årsmöte valde in två nya ledamöter in i LAG/styrelsen: Örjan Lundqvist, Vimmerby och Bengtlennart Larson, Nässjö. Den 31 maj, har den nya styrelsen sitt första sammanträde.

3 Maj 2016

Nyhetsbrev 1 2016

Här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev.

Alltsomsker.nu
Älgpark öppen
Film i Astrid Lindgrens hembygd
24 Augusti 2016