Hjälplänkar

Projektledare sökes till Bondens Torg

Projektledare på deltid under 2012 sökes till matprojektet Bondens Torg. Tjänsten är på cirka 50 procent.

Du ska vidareutveckla konceptet Bondens Torg -  ett ambulerande marknadskoncept för lokal mat och hantverk av hög kvalitet. Målsättningen är att skapa en ekonomisk självbärande förening för verksamheten.

Vi söker dig som har kunskap och nätverkskontakter inom våra kommuner (Eksjö, Vimmerby, Hultsfred och Oskarshamn) och inom lokal mat. Du har förmågan att kombinera visionärt arbete med praktiskt genomförande och administration av projektet.

För mer information www.bondenstorg.se eller www.astridlindgrenshembygd.se

För upplysningar ring vår verksamhetsledare
Christina Torstensson 0492-188 97.

Ansökan per mejl senast den 10 februari info@astridlindgrenshembygd.se

Platsannonsen som pdf
Pressmeddelande Satsning på projektet Bondens Torg

Foto: Emma Jansson, www.emmajansson.se

23 Juni 2016

Värne och Näs är först ut som prioriterade projekt!

Astrid Lindgrens styrelse har nu tagit de första projektbesluten i den första beslutsomgången för denna programperiod. Det är två spännande projekt som prioriteras.

30 Maj 2016

Nya ledamöter i styrelsen

Föreningens årsmöte valde in två nya ledamöter in i LAG/styrelsen: Örjan Lundqvist, Vimmerby och Bengtlennart Larson, Nässjö. Den 31 maj, har den nya styrelsen sitt första sammanträde.

3 Maj 2016

Nyhetsbrev 1 2016

Här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev.

16 Mars 2016

Nu är vi i gång. På redigt.

Helgens kickoff blev som väntat ett riktigt startskott för lokalt ledd utveckling i Astrid Lindgrens Hembygd. 135 personer från områdets sex kommuner kom till Rock City i Hultsfred och fick både information och inspiration. Dessutom fick de träffa varandra! Redan under eftermiddagen föddes nya projektidéer.

Alltsomsker.nu
Våffelcafé