Hjälplänkar

Projektledare sökes till Bondens Torg

Projektledare på deltid under 2012 sökes till matprojektet Bondens Torg. Tjänsten är på cirka 50 procent.

Du ska vidareutveckla konceptet Bondens Torg -  ett ambulerande marknadskoncept för lokal mat och hantverk av hög kvalitet. Målsättningen är att skapa en ekonomisk självbärande förening för verksamheten.

Vi söker dig som har kunskap och nätverkskontakter inom våra kommuner (Eksjö, Vimmerby, Hultsfred och Oskarshamn) och inom lokal mat. Du har förmågan att kombinera visionärt arbete med praktiskt genomförande och administration av projektet.

För mer information www.bondenstorg.se eller www.astridlindgrenshembygd.se

För upplysningar ring vår verksamhetsledare
Christina Torstensson 0492-188 97.

Ansökan per mejl senast den 10 februari info@astridlindgrenshembygd.se

Platsannonsen som pdf
Pressmeddelande Satsning på projektet Bondens Torg

Foto: Emma Jansson, www.emmajansson.se

3 Maj 2016

Nyhetsbrev 1 2016

Här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev.

16 Mars 2016

Nu är vi i gång. På redigt.

Helgens kickoff blev som väntat ett riktigt startskott för lokalt ledd utveckling i Astrid Lindgrens Hembygd. 135 personer från områdets sex kommuner kom till Rock City i Hultsfred och fick både information och inspiration. Dessutom fick de träffa varandra! Redan under eftermiddagen föddes nya projektidéer.

10 Mars 2016

Över 130 anmälda till kickoff!

Det finns ett stort intresse för landsbygdsutveckling i området. Det visar deltagarlistan till vår kickoff. Över 130 personer från hela det geografiska området kommer till Rock City i Hultsfred för att bli inspirerade och för att få veta mer om vilka sökmöjligheter som finns i den nya programperioden.

9 Mars 2016

Årsmöte 21 april

Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd bjuder in till årsmöte den 21 april. Plats: Campus, Hultsfred. Vi börjar kvällen med lite enklare förtäring kl 18:00. Årsmötet startar kl 19:00. Vi kommer också under kvällen ge en kortare presentation om den nya strategin och vilka möjligheter som ges i nya programperioden.

Alltsomsker.nu