Hjälplänkar

Glömt lösenordet?

Om du har glömt ditt lösenord så kan du fylla i din e-postadress så skickar vi dina inloggningsuppgifter.

11 Juni 2014

Ny rapport

Just nu kämpar Sveriges leaderföreningar med att skriva en strategi inför den kommande perioden 2014-2020. För att hjälpa dem på traven släpper nu samarbetsprojektet "Leader Lär för omställning till hållbarhet" en rapport som sammanfattar lärdommarna som gjorts under de två senaste åren - just om hur Leader kan användas för att stötta omställning till hållbarhet.

22 Maj 2014

Astrid Lindgrens Hembygd laddar för 2014-2020

Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd har lång erfarenhet av landsbygdsutveckling och siktar på att fortsätta arbeta med leadermetoden. Nu i ett utökat geografiskt område – och under rubriken Lokalt Ledd Utveckling. I morgon fredag lämnas den formella intresseanmälan in till Jordbruksverket.

4 Mars 2014

Är vår bygd redo?

Under slutet av mars håller Leader Lär två workshops med resiliensfokus. Först en i Bruzaholm (som avser hela Eksjö kommun) den 28:e och dagen efter i Vena den 29:e.

25 Februari 2014

Fisketurismen ska utvecklas

Genom projektet "Inventering och paketering av fisketurism" ska fisketurismen i Eksjö, Vimmerby, Oskarshamn och Hultsfreds kommuner utvecklas och paketeras med mat, logi och evenemang. Nu arrangerar projektägaren Attraktiva Oskarshamn en kostnadsfri utbildningsserie för fiskeentreprenör i området.

Blogg, Verksamhetsledare Christina Thorstensson
Brevethemifrån.se