Hjälplänkar

Glömt lösenordet?

Om du har glömt ditt lösenord så kan du fylla i din e-postadress så skickar vi dina inloggningsuppgifter.

10 December 2014

En liten bok om oss

"En liten bok om Astrid Lindgrens Hembygd och leadermetoden". Så heter den folder som kom från tryckeriet häromdagen. Skriften summerar delar av det utvecklingsarbete som föreningen gjort genom åren och beskriver också hur vi jobbar.

8 December 2014

Strategin postas till Jordbruksverket

Processen har pågått drygt ett år. Nu är Astrid Lindgrens Hembygds nya strategi klar och skickas till Jordbruksverket för bedömning. I april vet vi om föreningen blir utvald att arbeta med lokalt ledd utveckling.

27 Augusti 2014

Lokala utvecklingsplaner i Hultsfreds kommun

Som en del i leaderprojektet Utvecklingsplaner i Hultsfreds kommun arrangeras under under hösten fyra seminarier. Förutom tjänstemän från Hultsfreds kommun deltar externa föreläsare från Hela Sverige ska leva. Här finns hela programmet.

11 Juni 2014

Ny rapport

Just nu kämpar Sveriges leaderföreningar med att skriva en strategi inför den kommande perioden 2014-2020. För att hjälpa dem på traven släpper nu samarbetsprojektet "Leader Lär för omställning till hållbarhet" en rapport som sammanfattar lärdommarna som gjorts under de två senaste åren - just om hur Leader kan användas för att stötta omställning till hållbarhet.

Blogg, Verksamhetsledare Christina Thorstensson
Alltsomsker.nu