Hjälplänkar

    

       


Här kan du ladda ner Framtidsveckans program, A4-format:

FV 2013 program 13 mars A4.pdf

 

Här kan du ladda ner Framtidsveckan folder som även kan användas som affisch (obs! A3-format):

Framtidsveckan 2013- program

 

Framtidsveckan i Astrid Lindgrens Hembygd har en egen Facebooksida, följ våra förberedelser för 2013 års Framtidsvecka här: Framtidsveckan i Astrid Lindgrens Hembygd

 

Framtiden är öppen. Frågorna är många.

Vad är lycka?
Klimaträttvisa eller klimatkaos?
Har landsbygden någon framtid?

Framtidsveckan ger några svar- men ställer många flera frågor!
 

Framtidsveckan tar vid där alla dystra prognoser slutar. Genom Framtidsveckan vill vi visa att en annorlunda- och bättre!- framtid är möjlig om vi ställer om nu, och om vi tar de kriser vi står inför på allvar!

Under Framtidsveckan samlar vi de goda krafterna för omställning till hållbarhet, och visar på lokala initiativ för en bättre framtid. Framtidsveckan är ett samarbete med många olika aktörer. Alla arbetar de med omställning och hållbarhet. Ta del av idéerna, låt dig inspireras, diskutera, bidra med din kunskap och stifta nya bekantskaper! Det går att förändra vårt sätt att leva, vårt sätt att förvalta vår jord, och samtidigt utveckla våra lokalsamhällen!

Mer info om Framtidsveckan finns här.

Välkomna!

Nyheter från Framtidsforum

31 Juli 2014

Vadå "Skogsträdgård"?

Under 2 dagar i mitten på juli arrangerade Framtidsforum i samarbete med Omställning Vimmerby-Hultfred en skogsträdgårdskurs. Innehållet varierade från teori om vad en skogsträdgård faktiskt är till praktiska gräva-ner-planta-aktiviteter.

31 Juli 2014

Vi tog en tur till Hyssna!

I Hyssna finns två av Sveriges mest intressanta skogsgubbar; tvillingarna Anders och Johannes Eriksson. De driver tillsammans Melltorps skogsförvaltning. De är också riktiga irritationsobjekt för alla som vill bruka sin skog så konventionellt som möjligt med röjning och gallring av skogen...

24 Juni 2014

Hållbar utveckling med Leadermetoden – tio framgångsfaktorer

Leader Lär, Framtidsforums systerprojekt, levererar nu sina lärdomarna i en läsvärd rapport!

Senaste nyhetbreven från Framtidsforum